JU DNEVNI CENTAR ZA DJECU I OMLADINU
sa smetnjama i teškoćama u razvoju "Mojkovac"
dnevni centar mojkovac
JU DNEVNI CENTAR ZA DJECU I OMLADINU
sa smetnjama i teškoćama u razvoju "Mojkovac"
dnevni centar mojkovac

Zaposleni


Tijana Stanić, psihološkinja

Rođena 17.08.1991.godine u Mojkovcu, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Školovanje nastavlja na Univerzitetu Crne Gore, Filozofski fakultet u Nikšiću. Osnovne i specijalistićke studije studijskog programa psihologija završila 2014.godine. Radno iskustvo stekla je u JUSMŠ „ Vuksan Đukić“ i u Dnevnom centru. Posjeduje licencu za obavljanje osnovnih stručnih poslova u oblasti socijalne i dječije zaštite, kao i brojne sertifikate za rad u ovoj oblasti.

Jelena Tomović, socijalna radnica

Rođena 30.12.1993.godine u Mojkovcu, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Školovanje nastavlja na Univerzitetu Crne Gore, Fakultet političkih nauka u Podgorici. Osnovne i specijalističke studije studijskog programa socijalni rad i socijalna politika završila je 2016.godine. Posjeduje licencu za obavljanje osnovnih stručnih poslova u oblasti socijalne i dječije zaštite, kao i brojne sertifikate za rad u ovoj oblasti.

Dragana Stanić, spec. primijenjene fizioterapije

Rođena 22.10.1989.godine u Mojkovcu, gdje je završila osnovnu školu.Srednju medicinsku školu završila je u Podgorici. Školovanje nastavlja na Univerzitetu Crne Gore,osnovne i specijalističke studije Fakulteta primijenjene fizioterapije u Igalu završava 2012.godine. Radno iskustvo stekla je u Domu zdravlja “Boško Dedejić” u Mojkovcu i u Dnevnom centru. Član je Komore fizioterapeuta Crne Gore i posjeduje licencu za rad i brojne sertifikate iz oblasti socijalne i dječije zaštite.

Tanja Mišnić, medicinska sestra

Rođena 22.01.1991. u Mojkovcu. Srednju medicinsku školu – smjer fizioterapeutski tehničar završava 2009.godine u Herceg Novom. Radno iskustvo stekla je u Opštoj Bolnici - Bar i u Dnevnom centru. Član je Komore fizioterapeuta Crne Gore, posjeduje sertifikat za rad iz ove oblasti kao i iz oblasti socijalne i dječije zaštite.

Nada Ivanović, njegovateljica

Rođena 30.11.1985.godine u Mojkovcu. Srednju medicinsku školu “Dr Branko Zogović” završila u Beranama 2004.godine. Radno iskustvo stekla je u Domu zdravlja “Boško Dedejić” –Mojkovac, privatnim ambulantama i Dnevnom centru. Posjeduje sertifikat za rad u Dnevnom centru.

Ivan Vidaković, vozač/kurir/domar

Rođen 10.10.1990. u Mojkovcu gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Radno iskustvo stekao je u Dnevnom centru. Učesnik u organizaciji i sprovođenju mnogobrojnih sportskih manifestacija u lokalnoj zajednici.